Loading... Please wait...

R4 3DS Affiliate Program

The R4 3DS Newsletter


r4 3ds world wide shipping

we-ship-worldwide.gif

R4 3DS

  • r4 3ds
  • r4 3ds real time save
  • r4 3ds playing mario
RRP:
$32.95
Your Price:
$19.47 (You save $13.48)
SKU:
r43dscard
Weight:
0.50 LBS
Bookmark and Share


Product Description

Whether it's movies, your music, or ebooks - the R4 3DS Card will make it all possible.  Your Nintendo 3DS system will become the center of your digital entertainment.  Not only will you be able to play games on the worlds only 3D hand held game system, you'll also be able to use your R4 3DS to enhance every single aspect of your 3DS.  You will also have access to some of the absolute best homebrew / freeware games and applciations.  Games released by the developers themselves, and they are all yours to download, play and share with any that has an 3DS R4 Card.

This card is totally compatible with all of the newest Nintendo 3DS, Nintendo 3DS XL, Nintendo 2DS, NEW Nintendo 3DS XL with c-stick and the NEW Nintendo 3DS (non-XL version) with the C-Stick.

New Update On July 17, 2017 Nintendo 2DS, Nintendo 3DS, and Nintendo 3DS XL / 3DS LL v11.5.0 as well as the v1.45 DSi and DSi XL update.  You can rest easy knowing that you won't be left behind with the r4 3ds.  It is always the first card to receive all of the latest updates and upgrades!

As always, the R4 3DS is the first to receive updates whenever there is an upgrade to the Nintendo DSi or the Nintendo 3DS system versions.  Just how is this all possible?  It's easy.  The R4 uses micro SD cards, which it uses to load and store any kind of multimedia file you can throw at it.  Using the immensly popular Moonshell freeware media player on your 3DS means you can quickly and easy convert all of your movies and videos, and play them back on your hand held.  Just one 4GB micro SD card can hold anywhere from 4 to 6 movies, so you'll never run out of things to watch.  Moonshell also enables your R4 3DS to play back MP3 files on your 3DS.  Just copy them over to the micro SD card and you're all set.  You can even skin the menu system and make it look just like an iPod, with skip, repeat, fast forward buttons, etc... And with the free ebook reader app, you can have all of your best sellers right on your Nintendo 3DS.

R4 3DS Features:

  • Watch Movies On Your Nintendo 3DS
  • Works on ALL 3DS, 3DS XL, Nintendo 2DS and the NEW 3DS systems world wide - all regions.
  • The ultimate homebrew, game and application player!
  • Listen to Mp3 Music
  • Read the latest Ebooks
  • Read Digital Comics
  • Full compatibility with all games.
  • Turn your 3DS, 3DS XL and Nintendo 2DS in to the ultimate retro game system with emulators for the NES, SNES, Neo Geo, TG16, Gameboy, Gameboy Color and Dozens more!
  • Full Support For All Homebrew Apps And Games
  • Regular Kernel Updates that guarantee it works on the latest DS, DSI and 3DS, Nintendo 3DS XL and Nintendo 2DS system updates
  • Play classic games with emulators
  • Full Media Player Functions Using Moonshell
  • Thousands of ds homebrew games and applications!

Customers Who Viewed This Product Also Viewed

Find Similar Products by Category


Write your own product review

Product Reviews

Showing reviews 1-10 of 63 | Next

  1. PERFECT!!!!!

    Posted by happy on 24th Feb 2017

    I was not sure about this website at first but i receive my card plus one for free within two weeks and they are both genuine r4i sdhc 3ds rts and work perfectly.if you have doubt about this website dont worry and go ahead. I will do business with them again


  2. Question: Does this work on New 3DS XL system version 11.3.0-36U?

    Posted by Geoff on 20th Feb 2017

    Very interested in this card. Just need to ensure that it will work with the New 3DS XL system version 11.3.0-36U?

    ANSWER: Yes, it works perfect on the latest 11.3.0-36U systems.


  3. question

    Posted by Unknown on 12th Feb 2017

    will this work on New 3DS XL version 11.3.0-36E?

    Answer: yes. It will work just fine on the 11.3.0 update


  4. Question

    Posted by Graeme on 1st Dec 2016

    Does this work for a dsi xl?Whats the difference between this one (r4 3ds)and the one specific to the dsi xl(r4i sdhc). Does it matter which one i get? And same question applies to the software to download on both listings.

    ANSWER: It does work just fine on the DSi XL. The difference is that the R4i SDHC for DSi XL works on just the DS and DSi, but not on the 3DS. The R4 3DS works on the 3DS, 2DS and is backwards compatible with the DSi XL, DSi, DS Lite and original DS systems.


  5. Question

    Posted by Unknown on 29th Nov 2016

    Does this work on firmware 11.1.0?

    ANSWER: Yes. And it works on even the very latest 11.3.0 firmware as well.


  6. Is it compatible with version 11.2.0-35U of New Nintendo 3DS XL?

    Posted by Djinns on 27th Nov 2016

    Is it compatible with version 11.2.0-35U of New Nintendo 3DS XL?

    ANSWER: YES! And it is compatible with the 11.3.0 as well.


  7. How long will it take to arrive in Australia?

    Posted by Daniel on 25th Nov 2016

    I wanna know how long is will take to arrive in Australia?

    Answer: It usually arrives to Australia within about 7-10 days maximum.


  8. Question

    Posted by Unknown on 29th Sep 2016

    How long does it take for my order to arrive after it has been shipped?

    ANSWER: It normally takes between 5-14 business days.


  9. Fine product and good customer service.

    Posted by Markus on 29th Dec 2015

    Thank you to all of you there for your work. I was able to receive my R4 on the 19th of December, well before Christmas so my kids were happy. Great work and your customer service is fantastic


  10. Questions

    Posted by Benjamin Kleyman on 23rd Dec 2015

    If i purchase the R4i from your site would i be able to get it? I ordered it from a different site around December 15th and never received it so i dont wanna make a mistake on that please help me i really want an R4i

    ANSWER: Absolutely. Depending on where you are, it will take anywhere from 5-15 days for the package to arrive. USA and Canada usually about 4-7 days while Europe around 7-9 days time.


Showing reviews 1-10 of 63 | Next


Add to Wish List

Click the button below to add the R4 3DS to your wish list.

Choose Currency

Choose Your Currency Below To Display Prices In Your Currency

United States USD
Australia AUD
Canada CAD
European Union Euro
United Kingdom GBP

You Recently Viewed...

r4i-firmware.jpg